Home scherm

Als je de app opent, start hij op in het homescherm

Hier zie je de groeps,-en persoonlijke berichten die naar jou gestuurd zijn.

Ook zie je in dit scherm een belletje rechtsboven in. Hier worden de notificaties die naar jou zijn gestuurd getoond.

Groepen

Bij 'mijn groepen' vind je de groepsinformatie van de groep(en) waar je lid van bent.

Als je op de groep klikt, vind je hier de groepsberichten die naar deze groep gestuurd zijn, de foto's die bij de berichten geplaatst zijn, de documenten die bij berichten zijn geplaatst en de leden met wie je in de groep zit. Let op: als je hier geen leden ziet staan, heeft school die functie uitstaan.

Kinderen

Bij 'kinderen' zie je welke kinderen aan jouw account zijn gekoppeld.

Als je op de naam van je kind klikt, kom je op de profielpagina van je kind en hier kan je je kind absent melden, of een oudergesprek inplannen, als deze open staat voor jouw kind.

Ook zie je hier de eerdere absentiemeldingen die je hebt gedaan, het profiel en welke ouders/verzorgers er nog meer aan je kind gekoppeld zijn.

Gesprekken

Hier staan de gesprekken die je reeds gestart bent en zullen hier bewaard worden.

Om een nieuw gesprek te starten, ga je naar de groep van je zoon/dochter en vervolgens naar kopje leden - medewerkers. Let op, dit kan alleen als school deze functie heeft geactiveerd.

Als je op de medewerker klikt, kan je daar een gesprek starten:

Agenda

Hier vind je alle evenementen van de school/groep(en)

Op de dag dat er een evenement is, zie je een blauw bolletje en als je op het evenement klikt,

zie je inhoudelijke informatie over het evenement.