Home scherm

Als je de app opent, start deze op in het homescherm

Afbeelding: home scherm

Hier zie je de groeps,-en persoonlijke berichten die naar jou gestuurd zijn of door jou verstuurd zijn.
Met het filter onder 'Alle berichten' kan je dit optioneel filteren tot of de persoonsberichten of alleen de groepsberichten.

Ook zie je in dit scherm een belletje rechtsboven in. Als je daarop klikt, worden de notificaties die naar jou zijn gestuurd getoond.

Groepen

Afbeelding: mijn groepen

Bij 'mijn groepen' net onder het plaatje van de school vind je de groepsinformatie van de groep(en) waar je lid van bent.

Als je op de groep klikt, vind je hier de groepsberichten die naar deze groep gestuurd zijn, de foto's die bij de berichten geplaatst zijn, de documenten die bij berichten zijn geplaatst en de leden met wie je in de groep zit.
Let op! als je hier geen leden ziet staan, heeft school die functie uitstaan.

Administratie

Bij 'Administratie' zie je welke kinderen aan jouw account zijn gekoppeld.

Afbeelding: Administratie

Als je op de naam van je kind klikt, kom je op de profielpagina van je kind en hier kan je je kind absent melden, of een oudergesprek inplannen, als deze open staat voor jouw kind.

Ook zie je hier de eerdere absentiemeldingen die je hebt gedaan, het profiel en welke ouders/verzorgers er nog meer aan je kind gekoppeld zijn.

Gesprekken

Afbeelding: Gesprekken

Hier staan de gesprekken die je reeds gestart bent en zullen hier bewaard worden.

Om een nieuw gesprek te starten, ga je naar de groep van je zoon/dochter (via Mijn groepen, zie boven ) en vervolgens naar kopje leden - medewerkers.
Let op! Dit kan alleen als school deze functie heeft geactiveerd.

Afbeelding: leden tab bij Mijn groepen

Als je op de medewerker klikt, kan je daar een gesprek starten:

Afbeelding: start gesprek knop

Agenda

Afbeelding:

Hier vind je alle evenementen van de school/groep(en) waar je lid van bent.

Op de dag dat er een evenement is, zie je een blauw bolletje en als je op het evenement klikt,

zie je inhoudelijke informatie over het evenement.

Portfolio

Afbeelding:

Let op! Het portfolio is optioneel, niet iedere school gebruikt dit.
Via portfolio kun je het portfolio van je kind of kinderen benaderen.