Absentiemelding voor mijn kind doen, deze aanpassen of mijn kind beter melden

Volgen

Opmerkingen

4 opmerkingen

• Bianca Wolters

Nou op de website en de app is er geen icoontje om mijn kind absent te melden de eerste keer wel en nu wil ik hem afmelden en kan hem op beide nergens weer vinden

• Lucya Borgman

Ik kan nog steeds mijn kind niet afmelden. Er moet een reden gegeven worden maar er zijn geen opties.

• Bianca Wolters

Bij ons in de school app of website kunnen we nog steeds geen absentie melden de knop staat er ook helemaal niet tussen zou wel makkelijk zijn

• ESTHER REINDERS

De school/ leerkracht krijgt de absentie meldingen niet binnen.
    Hierdoor wordt er contact opgenomen waarom mijn zoontje niet op school is.
    Zelf krijg ik wel een melding dat ik hem absent héb gemeld.

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.

Mogelijk gemaakt door Zendesk